Altar Cover Zodiac

Cum să așezi și să folosești un acoperământ de Altar

Acoperămintele de altar au adesea pictate simboluri sacre și diverse elemente oculte, cum ar fi pentagrame, cercuri magice etc., făcând procesul de divinație mai profesionist și mai aprofundat.

Având o dimensiune medie, potrivită pentru utilizare pe majoritate tipurilor de altar, acoperământul nu numai că protejează eficient altarul de uzură, ci și împarte clar zona de divinație, ajutând divinatorul să se concentreze pe interpretarea semnelor.

Practica artelor mistice se poate folosi de acoperămintele de altar special concepute, realizate pentru cei care iubesc divinația și artele oculte, în general.

Realizate din materiale de înaltă calitate, combinate cu modele și simboluri mistice elegenate, acestea nu numai că au un grad ridicat de valoare artistică, dar creează și o atmosferă solemnă și sacră pentru practicant, în timpul procesului de divinație.

Instrucțiuni de utilizare

1. Înainte de divinație, vă rugăm să vă asigurați că acoperământul altarului este întins pe acesta și puneți cărțile de tarot (sau celelalte obiecte de divinație) pe altar.
2. Când se efectuează ritualuri de divinație importante sau complexe, conform obiceiurilor și credințelor personale, în jurul acoperământului altarului pot fi plasate lumânări, cristale sau alte obiecte energetice corespunzătoare pentru a spori efectul ritualului.
3. După utilizare, puteți șterge ușor acoperământul altarului cu o cârpă umedă pentru a curăța praful de pe suprafață — dacă există pete, îl puteți spăla manual sau la mașină (spălați-l la un program lejer). Îl puteți călca cu un fier de călcat și îl puteți depozita corespunzător după uscare.

Etichetat:

Lasă un răspuns