Pendulum

Câteva vorbe despre Radiestezie

Radiestezia descrie capacitatea de a detecta radiațiile emise de o persoană, animal, obiect sau caracteristică geografică. O definiție este „sensibilitatea la radiațiile de tot felul emanate de ființe vii, obiecte neînsuflețite, substanțe minerale, apă și chiar fotografii”.

Practicanții pot detecta radiațiile emise prin utilizarea mâinilor sau, de cele mai multe ori, cu tije sau anse radiestezice sau un pendul sideral.

Teleradiestezia reprezintă această sensibilitate la radiații, dar fără a fi nevoie de a fi în apropiere fizică de subiect. De obicei, un practicant va folosi un instrument, cum ar fi un pendul, pentru a efectua analize pe baza unei hărți sau a unei fotografii.

Ce este Radiestezia?

Radiestezia este sensibilitatea unei persoane care, cu ajutorul unei tije, anse, sau al pendulului, poate să detecteze lucruri (cum ar fi prezența apei subterane, natura unei boli etc.).

Cum funcționează Radiestezia?

Sub influența diverselor cauze precum lumina, căldura, sunetul, gravitația, razele cosmice, electromagnetice și radioactive, energia chimică, dezintegrarea, acțiunea gândirii sau a vieții, presiunea, contactul, afinitatea, culoarea etc., toate obiectele și ființele vii emit radiații care creează câmpuri vibraționale (numite, de asemenea, bio-câmpuri sau câmpuri energetice) care pot fi percepute și analizate pentru a obține informațiile de către alții.

Referințe

  1. Pagina Wikipedia despre Radiestezie
  2. Dicționarul Merriam Webster
  3. Ce este Radiestezia și cum funcționează aceasta? (Centre Region Europe)

Lasă un răspuns